sâmbătă, 27 noiembrie 2010

Teme stupide.Plictis.Furie.Unii.Altii.Putini


Cu totii ne agatam de ceva anume,ceva ce numai noi stim, ceva ce nimeni altcineva nu are voie sa afle si ceva ce ne apartine in totalitate..

Unii se agata de timp, se uita necontenit la ceas, adorm cu privirea la ceas, numara secundele pana la terminarea zilei.., dar ei nu-si dau seama ca ziua este atat de lunga in realitate... incat doar numarand secundele, minutele, orele..Dumnezeule, ti se scurge o zi din viata..

Unii se agata de bunurile materiale, isi doresc multe, isi doresc vrute si nevrute, dar nu realizeaza ca odata si odata renunta la ele involuntar.

Altii, asa ca mine, sunt dependenti de viata si de ciocolata.

Viata imi curge prin vene si o simt..o aud, palpita fara incetare, alearga prin trupul meu zilnic.

Altii, tot ca mine, sunt dependenti de ras si zambet; ei refuza sa planga, refuza sa vada paharul gol dupa fiecare seceta, refuza sa creada ca marea este prea adanca sa poata fi traversata, refuza sa creada ca muntele este mult prea inalt pentru a putea fi escaladat..

Altii sunt cei care cred in fortele proprii, altii sunt cei care stiu sa arunce un zambet unuia care plange si care nu simte viata, altii sunt cei care stiu sa strabata furtunile in asa fel incat sa aduca putin ploaie in seceta aia din paharul gol..

Putini sunt insa cei care le apreciaza eforturile altora!

2 comentarii: