luni, 6 decembrie 2010

Frumos-Urat..




Calificam oamenii dupa aspect si dupa vestimentatie, dar nu dupa ceea ce conteaza cel mai mult: sentimente si minte..
Ne ghidam ca orbii printr-o lume in care, daca nu esti de o frumusete perfecta, ti se inchid usile, chiar daca te duce bibilica sa scoti o fraza cap-coada fara nicio greseala gramaticala si cu un sens clar si concis!
Azi, cel mai important este sa ai genti Louis Vuiton, purtate pe mana stanga, pentru ca in mana dreapta tii un telefon de jumatate de mii de euro..
Este crucial sa porti haine de firma, altfel esti un om invizibil, fara sansa de integrare intr-o societate ghidata doar de principii stupide si valori inexistente.

Frumusetea nu este un obiect pe care sa-l etalezi asa la voia intamplarii, aia nu mai este frumusete, ci frumusetea aia ostentativa, care face pana si cel mai frumos trandafir sa paleasca in prezenta ta..

Unde este acea frumusete enervant de naturala, plina de culoare, plina de lumina?
Ca sa fii frumoasa pe dinafara este importanta caldura sufleteasca, gandurile de bine, optimismul care sa te faca sa crezi ca nu ai absolut nicio problema si ca nici nu ai avut vreodata, sa ai un zambet larg pe buze, in asa fel incat sa luminezi ziua fiecarui om pe care il vezi pe strada...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu