miercuri, 8 decembrie 2010

"TALENT DE INCHIRIAT..cine mai pofteste cine mai doreste?"




Nu ma flateaza adulatiile, la fel cum ma doare in cot de criticile necunoscatorilor care pretind sa stie ce inseamna sa pui suflet si mai mult de 1000% din tot ce poti tu sa dai cand scrii ceva, cand faci ceva important si necesar viitorului tau si sufletului tau.
Nimeni pana acum nu mi-a zis ca talentul este innascut, ci m-a lasat sa traiesc cu impresia ca pe acesta il cumpar de la nenea cu ziarele si ca pe acest talent il gasesc copiind si dezvoltand subiectele primelor publicatii de "mare valoare" din "Cancan" spre exemplu..
Nu zic si nici nu vreau sa se inteleaga ca sunt deja un mic filosof, care nu are ce face decat sa ingramadeasca in cateva randuri amarate, de pe un blog vai si amar de nepopulat, niste cuvinte expirate si uzate, ci vreau sa se faca inteles odata pentru totdeauna faptul ca talentul nu este dobandit decat pe parcursul vietii, prin mult efort, prin exercitiu,si ca nu ne nastem cu el, cum cred altii.
Scuzati-ma, dar este o tampenie sa vorbesc in necunostinta de cauza...
Poate gandesc invechit, poate gresesc..
Marii scriitori nu s-au nascut deja cu ideea "Maine scriu despre spleen", marii pictori nu au tinut pensula in mana la nici o zi dupa nastere, pot da o multime de exemple de acest fel..
Apreciez capacitatea adolescentilor de varsta mea care in pofida spuselor rautacioase ale multora se apuca sa scrie tot ceea ce poarta deasupra lor sub forma unui nor de praf plin de intamplari de tot felul..
Apreciez curajul si devotamentul.. si zic "Jos palaria in fata ta, Ozzo, Marina, Danna, Raluca!"
Se pare ca pentru noi astea atat de criticate si vazute cu alti ochi, talentul a fost castigat la loto, nu cumparat ca voi, astia "talentosi" ,la cele mai mari reduceri..
"Mai doriti talent? Imi pare rau, nu mai avem in stoc!"

4 comentarii:

  1. Jos palaria si in fata ta. :*
    >:D<
    Talentul se munceste !!
    :> frumos:X ca deobicei normal :D
    Te iubesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. >:D<
    uite cine invata maaa!:*
    si eu te foarte iubesc:X

    RăspundețiȘtergere
  3. doar 4 cuvinte am de spus
    primele 2:"ESTI GENIALA"
    ULTIMELE 2:"TE IUBESC!"
    :x

    RăspundețiȘtergere